Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Helló! Jó, hogy itt vagy!

Bundás és éhes? - Alpha Spirit kutya- és macskaeledelek

 

Jó, hogy itt vagy - örülünk a találkozásnak! Ugyanis ez csak egyet jelenthet - Te magad is gazdi vagy! Ne is mond, a többit már tudjuk...hiszen a "gazdi-lét" kéz a kézben jár egy éhes kedvenccel is.

A legjobb helyen vagy! Hogy miért? Mert itt mindent megtalálsz, ami egy feledhetetlen vacsora szükségszerű kelléke! Pompásan zamatos és mennyeien finom falatokat kínálunk az éhes bundásoknak - minőségi kutya- és macskatápokkal, az egészség jegyében.

Alpha Spirit kutyatápok és macskatápok


Alpha Spirit kutyatápok

 

Csakis a legjobbat. Hiszen ez nem is kérdés. Ha a legjobb kutyaeledel megtalálása a cél, akkor a gazdik egyszerűen megállíthatatlanok. Nincs mese - a tudatos eledelválasztás együtt jár az összetevők listájának alapos átvizsgálásával, a vélemények és tapasztalatok böngészésével, ám a végső ítéletet kutyusaink hozzák majd meg. Ők tökéletes tükröt mutatnak majd táplálásukról - a kifogástalan kondi, a kirobbanó életkedv és a csillogóan selymes bunda juttatja majd tudtunkra: ez az a kutyatáp, amit kerestünk!

Hogyan járulnak ehhez hozzá az Alpha Spirit kutyatápok?

Úgy, hogy azt nyújtják, amire az ősi farkasok leszármazottainak szükségük van. Legyen szó száraz, félszáraz vagy nedves kutyaeledelekről - minden esetben az összetevők alapját a friss hús fogja adni, hiszen ez az a komponens, mely a húsevő sajátosságaiknak megfelelően táplálja szervezetüket. 


Alpha Spirit macskatápok

 

Az ízek koronázatlan uralkodóiról sem feledkeztünk ám meg! Hiszen körülöttük forog az egész világ - gondolják ők, és nem is nagyon állnak messze a valóságtól. Egy vérbeli macskás gazdi ezt tudja is.

Vad őseiket pedig ők sem tagadhatják le - a doromboló, puha bunda alatt igazi húsevő lakozik. A számukra készült Alpha Spirit nedves macskaeledelek főszerepét szintén a friss hús kapja, méghozzá számtalan ízben, hogy megadhassuk számukra azt a különleges kényeztetést, amire vágynak.


Alpha Spirit jutalomfalatok és rágókák

 

A mindennapi kényeztető falatok pedig egyszerűen nem maradhatnak el! Kutyáknak és macskáknak egyaránt járnak a mennyei, egészséges jutalomfalatok. A jutalmazás pedig még sose volt ennyire egyszerű: kényelmes kiszerelések kicsiknek és nagyoknak - csak vágd zsebre és már indulhattok is kutyusoddal a legújabb kalandok felé. 

Az Alpha Spirit rágócsontok pedig natúr elfoglaltságot jelentenek a rágcsálós kutyusok számára, akik így nemcsak kellemesen fáradnak el a csámcsogós, szabadidős programban, hanem fogaik és fogínyük egészségéről is gondoskodnak ezzel egyidőben.


Még, még, még?

 

Szívesen olvasnál még termékeinkről? Kíváncsi vagy további részletekre? Lássuk csak. Kutyás vagy macskás gazdi vagy? Olvasd el további bejegyzéseinket!

Az oldal tetejére