Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Alpha Spirit ● The Only One - Száraz kutyatáp

Alpha Spirit száraz kutyatápok - kölyköknek és felnőtt kutyáknak egyaránt. Izgalmasan omlós és puha falatok 85% friss húsból, gabona- és gluténmentesen, a mesterséges színezékeket és ízfokozókat még hírből sem ismerve - ezt nyújtják hát az Alpha Spirit kutyatápok!

Alpha Spirit száraz kutyatápok


Minőségi kutyatápot keresel? Akkor jó helyen jársz.

ALPHA SPIRIT


Magas friss hústartalmú kutyatápra vágysz? 

Az Alpha Spirit száraz kutyatápok mindegyike 85% friss, emberi fogyasztásra is alkalmas húsból készül - így az összetevők listáján is kiemelten, az első helyen fog helyet foglalni az az összetevő, mely kutyád számára a legfontosabb. Ez pedig minden esetben kiemelkedő minőségű friss húst jelent - hiszen húsevő kedvenceink szervezete erre lett tervezve! Az állati eredetű fehérjeforrás elsőrendű szerepet tölt be a kutyák táplálásában, így hát nem véletlen, hogy a friss hús kapja a legnagyobb szerepet az Alpha Spirit kutyatápokban.

 

Szerinted is lejárt a hagyományos száraztápok ideje?

A hihetetlenül omlós és pompásan zamatos falatok puhasága a különlegesen gyengéd "Tenderize" gyártástechnológiának köszönhető, mely a gyomor előemésztési folyamatainak imitálásával, magas hőmérséklet és nyomás mellőzésével tápanyagdús tápszemeket eredményez.

Az alapanyagok saját levükben történő, gyengéd elkészítése lehetővé teszi, hogy az összetevők megőrizzék természetes tulajdonságaikat - így megadva kedvenceinknek azt a természetközeli étrendet, melyre születtek.

A szabadalmaztatott "Tenderize" gyártástechnológia ezt az ősi filozófiát követve teszi lehetővé a nyersanyagok tápanyagainak maximális megőrzését, mindezt pedig hihetetlenül omlós falatokon keresztül, a kutyák egészségéért.

 

Se gabona, se glutén

Az Alpha Spirit száraz kutyaeledelek mindegyike gabona- és gluténmentes. Húsevő kutyáink szervezetének nincs szüksége a gabonákból származó szénhidrátokra, sem pedig gluténfehérjére, mely az egyik leggyakoribb allergén, mely problémákat okozhat a kutyák esetében. 

 

Természet ihlette finomság

Mesterséges színezékeket és ízfokozókat még hírből sem ismerve - az Alpha Spirit kutyatápok fenséges íze a príma összetevőknek hála egyszerűen ellenállhatatlan. A friss hús természetes aromája ugyanis verhetetlen, és semmilyen adalékanyaggal nem pótolható. Ezt pedig a kutyusok is tudják - nem hiába élnek-halnak az Alpha Spirit falatokért.

 

Néhány kattintás és már csönget is a futár

Kutyatáp webáruházunkból pillanatok alatt megrendelheted kedvenced favoritját, futárunk pedig már robog is hozzátok megpakolt csomagotokkal. A nagy kiszerelésű kutyatápok esetében sincs akadály - első a kényelem! Kutyusod már készítheti a tányérját, miközben Alpha Spirit megrendelésetek egészen az ajtótokig érkezik!

Az oldal tetejére