Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Primal Spirit ● Száraz kutya és macskatáp

Primal Spirit száraz kutyatápok és macskatápok - melyek csak nevükben szárazak. Izgalmasan omlós és puha falatok húsliszt helyett friss húsból, gluténmentesen, a mesterséges színezékeket és ízfokozókat még hírből sem ismerve - ezt nyújtják hát a Primal Spirit kutya- és macskaeledelek. Már teljesen csirkementes ízekben is!

Primal Spirit száraz kutyatápok


Minőségi kutyatápot és macskaeledelt keresel? Akkor jó helyen jársz.

PRIMAL SPIRIT


Magas friss hústartalmú kutya- és macskatápra vágysz? 

Primal Spirit - az Alpha Spirit-től! A Primal Spirit száraz kutya- és macskaeledelek mindegyike friss, emberi fogyasztásra is alkalmas húsból készül - így az összetevők listáján is kiemelten, az első helyen fog helyet foglalni az az összetevő, mely kutyád és cicád számára a legfontosabb. Ez pedig minden esetben kiemelkedő minőségű friss húst jelent - hiszen húsevő kedvenceink szervezete erre lett tervezve! Az állati eredetű fehérjeforrás elsőrendű szerepet tölt be a kutyák és macskák táplálásában, így hát nem véletlen, hogy a friss hús kapja a legnagyobb szerepet a Primal Spirit kutyatápokban és macskaeledelekben.

 

Szerinted is lejárt a hagyományos száraztápok ideje?

A Primal Spirit kutyatápok és macskaeledelek nem extrudált eledelek. A hihetetlenül omlós és pompásan zamatos falatok puhasága ugyanis a különlegesen gyengéd gyártástechnológiának köszönhető, mely a gyomor előemésztési folyamatainak imitálásával, magas hőmérséklet és nyomás mellőzésével tápanyagdús tápszemeket eredményez. 

Az alapanyagok saját levükben történő, gyengéd elkészítése lehetővé teszi, hogy az összetevők megőrizzék természetes tulajdonságaikat - így megadva kedvenceinknek azt a természetközeli étrendet, melyre születtek.

A gyártástechnológia ezt az ősi filozófiát követve teszi lehetővé a nyersanyagok tápanyagainak maximális megőrzését, mindezt pedig hihetetlenül omlós falatokon keresztül, a kutyák egészségéért.

 

Gluténmentes

A Primal Spirit száraz kutya- és macskaeledelek mindegyike gluténmentes. Húsevő kedvenceink szervezetének nincs szüksége a gluténfehérjére, mely az egyik leggyakoribb allergén, mely problémákat okozhat négylábú családtagjaink esetében. 

 

Csirkementes

A legújabb Primal Spirit Iberian-széria tagjai három különféle ízben, teljesen csirkementesen várják bundás fogyasztóikat. Legyen hát kutyusod allergiás vagy sem, az Iberian Pork, Iberian Salmon és Iberian Sardine íz tökéletes választás az ibériai sertéshús rajongóinak. Ha tehát friss húsból, kíméletes gyártástechnológiával készült, csirkementes, puha kutyatápot keresel kedvencednek, akkor bizony nálunk lesz miből választanod! 

 

Természet ihlette finomság

Mesterséges színezékeket és ízfokozókat még hírből sem ismerve - a Primal Spirit kutyatápok és macskatápok fenséges íze a príma összetevőknek hála egyszerűen ellenállhatatlan. A friss hús természetes aromája ugyanis verhetetlen, és semmilyen adalékanyaggal nem pótolható. Ezt pedig a kutyusok és cicák is tudják - nem hiába élnek-halnak a Primal Spirit falatokért.

 

Néhány kattintás és már csönget is a futár

Kutyatáp és macskatáp webáruházunkból pillanatok alatt megrendelheted kedvenced favoritját, futárunk pedig már robog is hozzátok megpakolt csomagotokkal. A nagy kiszerelésű kutyatápok esetében sincs akadály - első a kényelem! Kedvenced már készítheti a tányérját, miközben Primal Spirit megrendelésetek egészen az ajtótokig érkezik!

Az oldal tetejére