Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Primal Spirit ● Száraz kutya és macskatáp

Primal Spirit száraz kutyatápok és macskatápok - melyek csak nevükben szárazak. Izgalmasan omlós és puha falatok húsliszt helyett friss húsból, gluténmentesen, a mesterséges színezékeket és ízfokozókat még hírből sem ismerve - ezt nyújtják hát a Primal Spirit kutya- és macskaeledelek. Már teljesen csirkementes ízekben is!

Primal Spirit száraz kutyatápok


Minőségi kutyatápot és macskaeledelt keresel? Akkor jó helyen jársz.

PRIMAL SPIRIT


Magas friss hústartalmú kutya- és macskatápra vágysz? 

Primal Spirit - az Alpha Spirit-től! A Primal Spirit száraz kutya- és macskaeledelek mindegyike friss, emberi fogyasztásra is alkalmas húsból készül - így az összetevők listáján is kiemelten, az első helyen fog helyet foglalni az az összetevő, mely kutyád és cicád számára a legfontosabb. Ez pedig minden esetben kiemelkedő minőségű friss húst jelent - hiszen húsevő kedvenceink szervezete erre lett tervezve! Az állati eredetű fehérjeforrás elsőrendű szerepet tölt be a kutyák és macskák táplálásában, így hát nem véletlen, hogy a friss hús kapja a legnagyobb szerepet a Primal Spirit kutyatápokban és macskaeledelekben.

 

Szerinted is lejárt a hagyományos száraztápok ideje?

A Primal Spirit kutyatápok és macskaeledelek nem extrudált eledelek. A hihetetlenül omlós és pompásan zamatos falatok puhasága ugyanis a különlegesen gyengéd gyártástechnológiának köszönhető, mely a gyomor előemésztési folyamatainak imitálásával, magas hőmérséklet és nyomás mellőzésével tápanyagdús tápszemeket eredményez. 

Az alapanyagok saját levükben történő, gyengéd elkészítése lehetővé teszi, hogy az összetevők megőrizzék természetes tulajdonságaikat - így megadva kedvenceinknek azt a természetközeli étrendet, melyre születtek.

A gyártástechnológia ezt az ősi filozófiát követve teszi lehetővé a nyersanyagok tápanyagainak maximális megőrzését, mindezt pedig hihetetlenül omlós falatokon keresztül, a kutyák egészségéért.

 

Gluténmentes

A Primal Spirit száraz kutya- és macskaeledelek mindegyike gluténmentes. Húsevő kedvenceink szervezetének nincs szüksége a gluténfehérjére, mely az egyik leggyakoribb allergén, mely problémákat okozhat négylábú családtagjaink esetében. 

 

Természet ihlette finomság

Mesterséges színezékeket és ízfokozókat még hírből sem ismerve - a Primal Spirit kutyatápok és macskatápok fenséges íze a príma összetevőknek hála egyszerűen ellenállhatatlan. A friss hús természetes aromája ugyanis verhetetlen, és semmilyen adalékanyaggal nem pótolható. Ezt pedig a kutyusok és cicák is tudják - nem hiába élnek-halnak a Primal Spirit falatokért.

 

Néhány kattintás és már csönget is a futár

Kutyatáp és macskatáp webáruházunkból pillanatok alatt megrendelheted kedvenced favoritját, futárunk pedig már robog is hozzátok megpakolt csomagotokkal. A nagy kiszerelésű kutyatápok esetében sincs akadály - első a kényelem! Kedvenced már készítheti a tányérját, miközben Primal Spirit megrendelésetek egészen az ajtótokig érkezik!

Az oldal tetejére