Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Alpha Spirit ● Jutalomfalatok macskáknak

Alpha Spirit macska jutalomfalatok - hiszen a dorombolós kedvenceknek is jár a kényeztetés. Izgalmasan omlós falatok friss húsból, gabona- és gluténmentesen, a mesterséges színezékeket és ízfokozókat még hírből sem ismerve - ezt nyújtják hát az Alpha Spirit macska jutalomfalatok!

Alpha Spirit macska jutalomfalat


A macskáknak is jár a kényeztetés.

ALPHA SPIRIT


Egészséges macska jutalomfalatot keresel? 

Az Alpha Spirit macska jutalomfalatok mindegyike 85% friss húsból készül - így az összetevők listáján is kiemelten, az első helyen fog helyet foglalni az az összetevő, mely cicád számára a legfontosabb. Ez pedig minden esetben kiemelkedő minőségű friss húst jelent - hiszen húsevő kedvenceink szervezete erre lett tervezve! Az állati eredetű fehérjeforrás elsőrendű szerepet tölt be a macskák táplálásában, így hát nem véletlen, hogy a friss hús kapja a legnagyobb szerepet az Alpha Spirit eledelekben és jutalomfalatokban egyaránt.

 

Könnyedén rágható, omlós falatkák? Lehetséges.

A hihetetlenül omlós és pompásan zamatos falatok puhasága a különlegesen gyengéd "Tenderize" gyártástechnológiának köszönhető, mely a gyomor előemésztési folyamatainak imitálásával, magas hőmérséklet és nyomás mellőzésével tápanyagdús tápszemeket eredményez.

Az alapanyagok saját levükben történő, gyengéd elkészítése lehetővé teszi, hogy az összetevők megőrizzék természetes tulajdonságaikat - így megadva kedvenceinknek azt a természetközeli étrendet, melyre születtek.

A szabadalmaztatott "Tenderize" gyártástechnológia ezt az ősi filozófiát követve teszi lehetővé a nyersanyagok tápanyagainak maximális megőrzését, mindezt pedig hihetetlenül omlós falatokon keresztül, a cicák egészségéért.

 

Se gabona, se glutén

Az Alpha Spirit macska jutalomfalatok mindegyike gabona- és gluténmentes. Húsevő macskáink szervezetének nincs szüksége a gabonákból származó szénhidrátokra, sem pedig gluténfehérjére, mely az egyik leggyakoribb allergén, mely problémákat okozhat a cicák esetében. 

 

Természet ihlette finomság

Mesterséges színezékeket és ízfokozókat még hírből sem ismerve - az Alpha Spirit jutalomfalatok fenséges íze a príma összetevőknek hála egyszerűen ellenállhatatlan. A friss hús természetes aromája ugyanis verhetetlen, és semmilyen adalékanyaggal nem pótolható. Ezt pedig a macskák is tudják - nem hiába élnek-halnak az Alpha Spirit falatokért.

 

Néhány kattintás és már csönget is a futár

A macskaeledel rendelés még sosem volt ennyire könnyű! Webáruházunkból pillanatok alatt megrendelheted kedvenced favoritját, futárunk pedig már robog is hozzátok megpakolt csomagotokkal. Első a kényelem - csomagod ugyanis egészen az ajtótokig érkezik. 

Az oldal tetejére