Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Alpha Spirit ● Semi-moist - Félnedves kutyatáp

A lehető legpuhább tápot keresed kutyádnak? Megtaláltad! Alpha Spirit Semi-moist - félnedves kutyatápok - kölyköknek és felnőtt kutyáknak egyaránt. Izgalmasan omlós és hihetetlenül puha falatok 85% friss húsból, gabona- és gluténmentesen, a mesterséges színezékeket és ízfokozókat még hírből sem ismerve - ezt nyújtják hát az Alpha Spirit kutyatápok!

Alpha Spirit Semi-moist félnedves kutyatáp


A lehető legpuhább kutyatápot keresed? Akkor jó helyen jársz.

ALPHA SPIRIT


Magas friss hústartalmú kutyatápra vágysz? 

Az Alpha Spirit Semi-moist - félnedves kutyatápok mindegyike 85% friss, emberi fogyasztásra is alkalmas húsból készül - így az összetevők listáján is kiemelten, az első helyen fog helyet foglalni az az összetevő, mely kutyád számára a legfontosabb. Ez pedig minden esetben kiemelkedő minőségű friss húst jelent - hiszen húsevő kedvenceink szervezete erre lett tervezve! Az állati eredetű fehérjeforrás elsőrendű szerepet tölt be a kutyák táplálásában, így hát nem véletlen, hogy a friss hús kapja a legnagyobb szerepet az Alpha Spirit kutyatápokban.

 

Szerinted is lejárt a hagyományos száraztápok ideje?

Puha, puhább, legpuhább! Ha pedig a lehető legpuhább száraztápot keresed kedvencednek, akkor az Alpha Spirit Semi-moist eledelekben nem fogtok csalódni! A hihetetlenül omlós és pompásan zamatos falatok puhasága a különlegesen gyengéd "Tenderize" gyártástechnológiának köszönhető, mely a gyomor előemésztési folyamatainak imitálásával, magas hőmérséklet és nyomás mellőzésével tápanyagdús tápszemeket eredményez.

Az alapanyagok saját levükben történő, gyengéd elkészítése lehetővé teszi, hogy az összetevők megőrizzék természetes tulajdonságaikat - így megadva kedvenceinknek azt a természetközeli étrendet, melyre születtek.

A szabadalmaztatott "Tenderize" gyártástechnológia ezt az ősi filozófiát követve teszi lehetővé a nyersanyagok tápanyagainak maximális megőrzését, mindezt pedig hihetetlenül omlós falatokon keresztül, a kutyák egészségéért.

 

Se gabona, se glutén

Az Alpha Spirit Semi-moist - félnedves kutyaeledelek mindegyike gabona- és gluténmentes. Húsevő kutyáink szervezetének nincs szüksége a gabonákból származó szénhidrátokra, sem pedig gluténfehérjére, mely az egyik leggyakoribb allergén, mely problémákat okozhat a kutyák esetében. 

 

Természet ihlette finomság

Mesterséges színezékeket és ízfokozókat még hírből sem ismerve - az Alpha Spirit kutyatápok fenséges íze a príma összetevőknek hála egyszerűen ellenállhatatlan. A friss hús természetes aromája ugyanis verhetetlen, és semmilyen adalékanyaggal nem pótolható. Ezt pedig a kutyusok is tudják - nem hiába élnek-halnak az Alpha Spirit falatokért.

 

Néhány kattintás és már csönget is a futár

Kutyatáp webáruházunkból pillanatok alatt megrendelheted kedvenced favoritját, futárunk pedig már robog is hozzátok megpakolt csomagotokkal. A nagy kiszerelésű félnedves kutyatápok esetében sincs akadály - első a kényelem! Kutyusod már készítheti a tányérját, miközben Alpha Spirit megrendelésetek egészen az ajtótokig érkezik! Nem kell cipekedned és nehéz szákokat emelgetned - csak gyűjtsd be kutyusodtól az elégedett csóválásokat az isteni vacsoráért.

Az oldal tetejére