Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Felhasználási feltételek

JOGI NYILATKOZAT és felhasználási feltételek

 

Jelen weblapot (a hiperhivatkozásokon keresztül elérhető külső weboldalak kivételével) a Petscape Kft (1135 Budapest Szent László út 60-64. F. épület) üzemelteti (a továbbiakban: „Szolgáltató”).

Amennyiben nem ért egyet a nyilatkozatban foglaltakkal, kérjük ne használja a weblapot, sem az azon keresztül elérhető szolgáltatásokat.

A weblap látogatásával Ön elfogadja a weblap használatának jelen feltételeit. A Szolgáltató fenntartja a jogot a jelen jogi nyilatkozat előzetes értesítés nélküli módosítására és megváltoztatására, ez esetben a módosított nyilatkozatot követő látogatás, illetőleg valamely újabb szolgáltatás igénybevétele után a módosítás elfogadottnak minősül.

A jelen jogi nyilatkozatra a magyar jog vonatkozik.

Szerzői jog

Előzetes írásbeli jóváhagyás nélkül tilos a logók, videók (beleértve az abban szereplő koreográfiák), illetőleg a weblap egészének vagy részének, részletének

-          másolása, többszörözése, újra nyilvánossághoz történő közvetítése, és/vagy a weblap tartalmának bármilyen egészben vagy részben történő használata;

-          módosítani a weblap egészét vagy annak bármely részét;

-          a logókat, azok színkombinációit és domináns kifejezéseit használni (beleértve a másolást és módosítást is)

-          belefoglalni bármilyen saját vagy harmadik fél weboldalának tartalmába.

A weblap látogatója tudomásul veszi, hogy a felhasználási engedély nélküli felhasználás esetén a szerzői jog jogosultját kötbér illeti meg. A kötbér összege mondatonként és/vagy képenként bruttó 20.000.- Ft. A logók vagy azok bármely részlete esetében bruttó 200.000 Ft. A videók esetében: bruttó 45.000 Ft.

A fentiek alól kivételt képez a saját célra készített nyomtatás.

Amennyiben a weblapra vagy annak bármely részletére idézetként hivatkozik, azt kizárólag a szerzői jog betartásával az alábbi módon teheti meg: „Copyright © Petscape Kft. Minden jog fenntartva”.

Felelősségkorlátozás

A Szolgáltató a szándékos magatartás vagy súlyos gondatlanság kivételével kizár minden felelősséget a weblap használata során közvetlenül és/vagy közvetetten okozott mindennemű kárért.

 

dátum: 2021. 05. 18.

Az oldal tetejére