Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

A legjobb kutyatápot keresed?

A legjobbat a legjobbnak - Alpha Spirit kutyatápok

 

Régóta keresed már az igazit? Megvan a saját történetetek igaz? Egy biztos - az Alpha Spirit minden kutyusnak príma vacsoraélményt nyújt, hiszen azt tartja szem előtt, ami kutyáinkat a mai napig meghatározza.

Mi tehát a cél? Megfelelni ősi, húsevő ösztöneiknek - ez pedig csak egyet jelenthet: húst! Magas friss hús tartalmú táplálék mellett kedvenceink szervezete egyszerűen kivirágzik, ugyanis a minőségi, állati eredetű fehérjeforrás azt nyújtja, amire kutyánknak leginkább szüksége van.

Lássuk hát miben remekelnek az Alpha Spirit kutyatápok - egy valamiben azért megállapodhatunk. Húsból nem lesz hiány!

 

Tehát mit is várunk el gazdiként a tökéletes kutyatáptól?

 • Legyen benne a kutyánk számára legfontosabb komponens. Hús! Méghozzá friss hús. 
   
 • NE tartalmazzon felesleges töltelékanyagokat, hiszen húsevő barátunknak nincs szüksége sem búzára sem pedig más gabonára, emellett pedig a glutén is csak egy olyan szükségtelen növényi fehérje, mely gyakran táplálékintolerancia vagy allergia okozója is lehet.
   
 • NE tartalmazzon mesterséges színezékeket és ízfokozókat. A színes-bogyós, mesterséges aromákkal dúsított kutyaeledeleket messziről kerüljük, ugyanis ezekre a művi, hozzáadott anyagokra kutyánk szervezetének egyáltalán nincs szüksége.
   
 • Ha pedig az alapanyagok minőségére kínosan ügyelünk, tartsuk szem előtt azt is, hogy az eledelgyártás folyamata során az összetevőkben található értékes tápanyagok megőrizzék legtermészetesebb formájukat, ez pedig csakis óvatos, különleges eljárással oldható meg.

Alpha Spirit száraz kutyatápok

Száraz kutyaeledelek - egy kis csavarral

 

Az Alpha Spirit száraz kutyatápok pedig minden pontban remekelnek!

 • Az Alpha Spirit száraztápok 85% friss húsból készülnek - így a kutyusok azt kapják, amire húsevő szervezetüknek leginkább szüksége van.
   
 • Nincsenek felesleges töltelékanyagok: se gabona, se glutén - így az ezekre érzékeny kutyusok is bátran fogyaszthatják eledeleinket.
   
 • A mesterséges színezékeket és aromákat hírből sem ismerjük! Nincs is rájuk szükség. A természetesen finom hús illatánál egyszerűen keresve sem találnánk jobbat. A kutyák orrát pedig nem lehet becsapni.
   
 • A szabadalmaztatott "Tenderize" elkészítési technológia teszi lehetővé azt, hogy a príma alapanyagok megőrizzék természetes tulajdonságaikat. Az óvatos, különleges gyártási eljárás a gyomor előemésztési folyamatait imitálja, ezáltal biztosítja a maximális tápanyag-hasznosulást, miközben az összetevők saját leve ínycsiklandóan omlós, puha falatokat eredményez.

Az Alpha Spirit The Only One száraztápok ugyanis omlós eledelek - kézben is elmorzsolhatók, így még a legfinnyásabb kutyusok tetszését is elnyerik. Legyen hát kutyusod felnőtt vagy fiatal, válogatós vagy éppen "nyugdíjas" öreg - fantasztikusan puha száraztápjaink különlegessége bizonyára leveszi majd őt a lábáról. 


Alpha Spirit Semi-moist kutyatápok

A legpuhább kutyatápot keresed? Az Alpha Spirit Semi-moist verhetetlen!

 

Semmiről sem kell lemondanotok! 

Tiétek lehet legpuhább száraztápunk - az Alpha Spirit összes előnyével együtt! Ugyanis részét képezi minden létfontosságú tulajdonság, mely egy kifogástalan minőségű szárazeledel alfája és omegája.

 • ősi ösztönüket szem előtt tartva, őrjítően sok, 85% friss hús
   
 • semmi glutén és semmi gabona 
   
 • zéró tolerancia a mesterséges színezékek és aromák tekintetében - a kutyák orrát egyébként sem lehet becsapni
   
 • szabadalmaztatott "Tenderize" gyártástechnológia, ami segítségével kirobbanóan zamatos és omlós falatok készülhetnek, melyek nedvességtartalmát bizony a príma alapanyagok saját leve adja - így nyújtva egészen feledhetetlen vacsoraélményt csóválós kutyusainknak

Ha pedig a nagy kiszerelések szerelmese vagy és amiatt aggódnál, hogy nagy, 9kg-os kiszereléseink felbontást követően talán idő előtt veszíthetnének omlósságukból, akkor előre szólunk, hogy nincs okod nyugtalankodni!

Hiszen a legpuhább eledeleink esetében igazán gazdi-barát csomagolás született: a 9kg-os Alpha Spirit Semi-moist félnedves kutyatápok ugyanis 200 grammonként, külön-külön vannak csomagolva, hogy minden alkalommal ugyanolyan zamatos falatozásban legyen része legjobb barátunknak.


Dobd fel a hétköznapokat - ízbomba konzerv köntösben

 

Fantasztikusan húsos Alpha Spirit kutyakonzervek veszik le mind a négy lábukról a legínyencebb kutyusokat! Precízen válogatott húsok és gyümölcsök kombinációja tökéletes, teljesértékű vacsorát jelent - ám toppingként, kedvenced szárazeledeléhez keverve is fenséges ennivaló.

Ha pedig egy csipet különleges hangulatot is csempésznél kedvenced tálikójába, akkor elő a kockás terítővel és a jó vacsorához szólhat is a muzsika! Meatballs kollekciónk falnivalóan finom, szószos húsgolyókkal várja a vagány kedvenceket miközben a kisebb testű kutyusok változatos, alutasakos Pate eledeleinkből is válogathatnak.


Alpha Spirit jutalomfalatok kutyáknak

Egészséges kutya jutalomfalatok

 

Mibe kerül kutyusod kitartó, lankadatlan figyelme? Jutalomfalatokba! 

Legyetek bárhol, egy-két jó falat mindig jó, ha kéznél van. És miért ideálisak az Alpha Spirit Snacks harapnivalói?

 • Mert az igazán apró falatkák lehetővé teszik az ideális jutalmazást. Ha kutyasuliba vagy épp túrázni indulnátok, nincs szükségetek feleslegesen nagy falatokra - a piciny falnivalók lehetővé teszik a gyakori jutalmazást.
   
 • Mert kis méretük és puhaságuk hozzájárul ahhoz, hogy ne legyen szükség a sokáig tartó rágcsálásra, így pillanatok alatt díjazhatod kutyusod tréning alatt, így kutyasuliba is bátran magatokkal vihetitek.
   
 • Mert az Alpha Spirit termékeknél már megszokott, príma sajátosságokat mind hordozzák - ez alól pedig nem képeznek kivételt az Alpha Spirit Sticks pálcikái sem. Hús, hús, hús és semmi sallang - nincs hát olyan trükk, amit ne próbálna meg kedvenced a finomságok reményében.

Nincs egyedül?

 

Bár a kanapén egy kutyus csücsül, a ház biztonságáért egy macska is felel? Akkor téged is érdekelhet az Alpha Spirit cicák számára készült kínálata.

Az oldal tetejére