Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

A legjobb macskatápot keresed?

Az ízek koronázatlan uralkodóinak - Alpha Spirit minőségi macskatápok

 

Hiszen mindenki csak az ő kedvüket keresi, nem igaz? Kifinomult érzékek és előkelő megjelenés - pont úgy menetelnek, mintha az egész világ az ő kifutójuk lenne. 

Mi pedig egyszerűen imádjuk őket! Éppen ezért eledelüket is ennek megfelelően választjuk, az Alpha Spirit macskaeledel kínálata pedig bővelkedik a húsevő cicák számára ellenállhatatlan ízekben - hát gazdi legyen a talpán, aki tud választani. 


Alpha Spirit minőségi macskatápok

Alpha Spirit gabonamentes macskatápok

 

Ne feledjétek az ökölszabályt. Az Alpha Spirit eledelek fő alkotóeleme a hús, mely biztosítja húsevő kedvenceink számára azt a természetes tápanyagforrást, melyre szervezetüknek szükségük van. Igen. A macskáknak is. 

Ugyanis a puha párnán doromboló szőrcsomó épp annyira húsevő, mint ragadozó őse, ez pedig azt jelenti, hogy akkor fogja igazán jól érezni magát a bőrében, ha a természetének megfelelő táplálék kerül a porcelán tálikóba.

És mivel már tudjuk, hogy mi az az összetevő, ami kedvenceink étrendjét alapjaiban meghatározza (hús, hús és hús), akkor abban is kiegyezhetünk, hogy mi az, amire viszont egyáltalán nincs szükségük: ez pedig többek között a gabona és a glutén, ám a sort még lehet folytatni.

Így hát az Alpha Spirit macskaeledelek mindegyike teljesen GMO, gabona- és gluténmentes, mellőz mindenféle mesterséges aromát és ízfokozót, így cicáink élvezhetik a húsos összetevők természet adta ízét és illatát.


Alutasakos és konzerv macskaeledelek

 

Nincs mit tenni - bár a puha bunda alatt egy igazi húsevő lakozik, a "vadászat" mégis a gazdira marad. Segítünk eligazodni!   Magas hústartalmú Alpha Spirit nedves macskaeledelek várják az éhes bundásokat - konzerv és alutasakos kiszerelésben. Mivel a cicák természetükből adódóan naponta többször, kisebb adagokat esznek, így macskaeledeleink is ehhez igazodtak. 

A kis kiszerelések ezáltal tökéletesen alkalmasak egy-egy napközbeni falatozásra és így garantált, hogy minden frissen bontott adag ugyanolyan ízletes, mint az előző volt. 

Az ízek tekintetében pedig a határ a csillagos ég! És ne feledd! Mindegyik Alpha Spirit macskaeledel csak egyféle húsforrást tartalmaz, ez pedig nagyban megkönnyíti azoknak a gazdiknak a dolgát, akik bizonyos húsfehérjékre allergiás cicáknak keresik az igazit!

A kölyök és felnőtt macskaeledelek mellett pedig a steril macskatápok is helyet kapnak, így legyen kedvenced boldog és felhőtlen életének bármely szakaszában, itt megtalálod majd a neki tetsző finom falatokat.


Alpha Spirit jutalomfalat macskáknak

Alpha Spirit jutalomfalatok macskáknak

 

Hiszen ki mondta, hogy csak a kutyáknak jár a kényeztetés? Az Alpha Spirit macska jutalomfalatok kifejezetten a cicák számára készültek - sok friss húsból, gabona- és gluténmentesen, a mesterséges színezékeket és ízfokozókat teljesen mellőzve.

Pici, apró, puha falatkák várják hát a doromboló kedvenceket, akik minden bizonnyal örömmel veszik majd az extra figyelmet és kényeztetést - ugyanis pont erre születtek.


Párban szép az élet

 

A jóból sosem elég? Szunyókáló cicusod mellett egy kutyus is helyet foglal? Nézz szét nálunk és fedezd fel az Alpha Spirit kutyás portfólióját.

Tartalomhoz tartozó címkék: macska jutalomfalat nedves macskaeledel
Az oldal tetejére